Kompetens och erfarenhet inom företagsekonomi sedan 1995.

Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB grundades 1995 och sedan dess har vi hjälp företag med allt som rör ekonomi. Vårt mål är att bygga långvariga samarbeten och tillsammans se till att ditt företag utvecklas i rätt riktning.

Idag är vi fyra medarbetare på Redovisningsbyrån i Hallstahammar. Tillsammans sitter vi på ovärderlig kompetens om företag och ekonomi. Vi har arbetat både med små och stora företag och vi kan anpassa oss efter varje enskild kund. Hos oss står du alltid i centrum och det är du som bestämmer upplägget. Vi anser att det är vi som ska anpassa oss efter dig och inte tvärtom. Har du till exempel sådana arbetstider som gör det svårt för dig att komma loss under kontorstid? Inga problem! Vi kan träffas både på kvällar och helger efter bokning. Kvalitet, professionalitet och tillgänglighet är tre av våra ledord och något som genomsyrar hela verksamheten.

Vi kan ta hand om allt från löner och bokföring till skatter och deklaration. Låt oss ta hand om det ekonomiska och få tid över att göra det du verkligen älskar - driva ditt företag i den riktning du önskar. Vi tar gärna på oss rollen som guide och agerar bollplank i frågor som rör både ditt företag och din privata ekonomi. Du kan också få hjälp med bankkontakter om så önskas. Vi ser gärna ett långvarigt samarbete där vi tillsammans kan få ditt företag att växa. Vi utgår från Hallstahammar men kan röra oss inom en radie på upp till sju mil. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.